Herken je het dat je soms patiënten hebt die je heel leuk vindt, en soms patiënten hebt die je het liefst ontloopt? Dat de energie al uit je stroomt alleen al bij het zien van een naam in de agenda? Of dat er iets wordt gezegd wat totaal verkeerd valt, ook al was het aardig bedoeld? Dat je met de ene patiënt gelijk een klik hebt en met de ander niet? 

Heb jij ook patiënten waaraan je maar kan blijven sleuren en die nooit zelf initiatief nemen? Stel je wel de juiste doelen? Ben je aan het einde van de dag leeg maar zou je meer energie willen hebben om ook thuis nog gezellig te zijn? 

Tijdens deze NLP training voor fysiotherapeuten krijg je inzicht in hoe dit werkt en de tools om hier verandering in te brengen. Zodat je meer kunt bereiken en dat het je minder energie kost. Je leert de ander, en jezelf, beter begrijpen door zowel verbale- als non-verbale signalen te leren herkennen. 

Wil je je bewust zijn op welke niveaus je invloed kunt uitoefenen om het verschil te maken? 

Deze 3-daagse Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) training voor fysiotherapeuten gaat daarover. 

Tijdens deze cursus leer je hoe externe gebeurtenissen via jouw filters gaan, zorgen voor een interne voorstelling en hoe deze interne voorstelling invloed heeft op je stemming en fysiologie. Door het te herkennen kun je jezelf in een gewenste stemming brengen, maar natuurlijk ook de ander.  

Je gaat leren op welke niveaus je kunt communiceren waardoor je blijvende verandering kunt bewerkstelligen. Je leert hoe je in ‘rapport’ kunt komen zodat je met iedereen op dezelfde golflengte zit. Ook leer je hoe jouw taal invloed heeft op jezelf en de ander. 

In deze drie-daagse NLP-basis training leer je de basis van NLP. En nog veel belangrijker, ook leer je NLP toepassen en ervaren. Hierdoor verbeter je jezelf in de wijze waarop je met jezelf en met anderen communiceert. Van probleem naar doel, van frustratie naar oplossing, van twijfel naar zelfvertrouwen. 

 

Aantal contacturen                                            
20 (3 aaneengesloten dagen) 

Totaal aantal uren studie-uren (punten)Accreditatie voor deze cursus is in aanvraag. 
18 (contacturen + 2 uur voorbereiding) 

Aantal deelnemers 
Maximaal 25 

Toetsing                                                             
Er wordt geen toets afgenomen     

Certificaat 
Bij 100 % aanwezigheid 

De kosten voor deze cursus zijn 799,- euro, we rekenen geen btw. Koffie, thee, lunch, frisdranken, hand-outs en een jaar lang toegang tot de digitale leeromgeving van de cursus zijn inbegrepen in de prijs.

Voor deze cursus is nog geen e-learning beschikbaar. 

Deze cursus van Fysiolinks is nieuw dus we hebben nog geen feedback verzameld. Zodra we dat hebben, voegen we die hier toe!

Startdatum Maand Variant Plaats

Aangedreven door Eduframe

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Fysiolinks houdt je sterk in je vak met de nieuwsbrief voor kennis en vaardigheden die écht bijblijven.