Inleiding NLP cursus

Communiceren kun je leren. Als paramedici worden we vooral getraind te denken en te handelen binnen het medische model. Maar hoe herken je nu de psychologische en sociale factoren bij een patiënt? En wat kun je er vervolgens mee? 

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Het is gebaseerd op aannames over de werkelijkheid, de menselijke ervaring, menselijke communicatie en veranderingen die dit met zich meebrengt. Deze driedaagse NLP-training leert je op een praktische manier hoe zowel verbale- als non-verbale communicatie/gesprekstechnieken werkt en wat je kunt doen om deze te sturen. 

Je leert met behulp van modellen de structuur van de communicatie tussen jou en de ander te herkennen en begrijpen. Hierdoor ben je meer bekwaam in het contact maken met patiënt en bouw je sneller een vertrouwensband op waardoor je meer informatie kunt krijgen die relevant is voor het behandeltraject. 

Ook leer je beperkende gedachten- en taalpatronen te herkennen. Deze beperkende patronen zorgen er vaak voor dat patiënten in oud gedrag blijven hangen en niet optimaal herstellen. 

Over de docent

Jochem Koren geeft bij Fysiolinks de cursus NLP voor fysiotherapeuten. Hij heeft een trainingsbureau voor NLP trainingen en coaching en hij geeft verschillende communicatietrainingen voor praktijken in de gezondheidszorg. Ook in het bedrijfsleven geeft hij trainingen om meer rendement en impact te genereren. Meer weten over Jochem »

Inhoud NLP cursus

Je gaat leren op welke niveaus je kunt communiceren waardoor je blijvende verandering kunt bewerkstelligen. Je leert hoe jouw taal invloed heeft op jezelf en de ander. 

In deze driedaagse NLP basistraining leer je de basis van NLP. En nog veel belangrijker, ook leer je NLP toepassen en ervaren. Van probleem naar doel, van frustratie naar oplossing. Een cursus waarbij je niet alleen je patiënt helpt, maar ook jezelf beter leert kennen en begrijpen, waardoor je effectiever communiceert. 

 

Planning NLP cursus

Aantal contacturen                                            
20 - 3 aaneengesloten lesdagen 

Afronding
Certificaat en 22 punten voor het vrije- en beroepsgerelateerde deel voor KRF en SKF

Aantal deelnemers 
Maximaal 27 

Toetsing                                                             
Er wordt geen toets afgenomen     

Certificaat 
Bij 100% aanwezigheid 

Kosten NLP cursus

De kosten voor deze cursus zijn 829,- euro, we rekenen geen btw.

Koffie, thee, lunch, frisdranken, hand-outs en een jaar lang toegang tot de digitale leeromgeving van de cursus zijn inbegrepen in de prijs.

Voorafgaand aan deze cursus zal er een korte e-learning module zijn om je voor te bereiden op deze cursus.

Ervaring NLP cursus

Dit is de feedback van enkele cursisten die je voorgingen:

"Super! Geweldig veel geleerd zowel als professional als mens!" - Marcel uit Vlaardingen

"Prachtige ervaring rijker geworden. Wat een bijzondere mooie cursus die ik iedereen gun! Leerzaam, mooi, veilig, warm, confronterend, doelen stellen, toekomstgericht, hier en nu, prachtig!"- MD uit Lelystad

"Met een fijne groep respectvolle collega's is in een gezellige open en leerzame sfeer op een mooie locatie kennis gemaakt met NLP, ook bruikbaar in de fysiotherapeutische behandeling" - Renate uit Den Haag

Meer ervaringen lezen of zelf een ervaring achterlaten?

Kijk op klantenvertellen.nl/reviews/

Startdatum Maand Variant Plaats

Aangedreven door Eduframe

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Fysiolinks houdt je sterk in je vak met de nieuwsbrief voor kennis en vaardigheden die écht bijblijven.