Meld je aan voor de dag van de fascia!

Wij gaan weer cursussen geven op de snijzaal van het AMC!

Wij hebben super goed nieuws te delen, want voor het eerst sinds het begin van de Covid maatregelen mogen wij binnenkort weer fascia cursussen geven op de snijzaal van het AMC. We gaan die cursussen geven in het voorjaar. Als jij geïnteresseerd bent om mee te doen, stuur een mailtje naar Dorien@fysiolinks.nl dan kom je op de wachtlijst en ben jij de eerste die zich t.z.t. kan inschrijven.

26 november dag van de fascia. Jij kunt erbij zijn!

Over enkele weken staat ook de eerste ‘dag van de fascia’ op de planning. Top sprekers gaan op die dag letterlijk alle ‘Ins and Outs’ van fascia demonstreren en vertellen.

Een niet te missen sprankelend en enerverend event! Vergroot jouw inzicht in de fascia. De interpretatie, diagnostiek en het klinisch redeneren komt voort uit verdiepende anatomische kennis van ons fascia systeem. Ervaar hoe deze kennis kan worden vertaald naar operatie- en revalidatietechnieken. Dit alles vanuit een evenzo inspirerende omgeving als het Anatomie gebouw van Utrecht, waar je kunt netwerken onder het genot van een sterrendiner en een goed glas wijn! Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde dag.

Doelstelling van die dag

Na afloop van de dag heb je verdiepende en leerzame inzichten gekregen rondom het thema fascia. De fascia zal trans-disciplinair worden besproken en zichtbaar worden gemaakt door middel van de nieuwste imaging technieken en besproken vanuit de functionele fascia anatomie. Direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk!

Schrijf je hier in voor de dag van de fascia.

dag van de fascia

Binnenkort starten ook fascia cursussen van Fysiolinks met Karl Jacobs

Kom met ons mee op de snijzaal van het AMC en kijk en voel datgene wat je in het anatomie boek nooit is laten zien. Leer de dag erna het verbindend bindweefsel te voelen en te onderzoeken.

Tot nu toe is de rol van ons verbindend bindweefsel (waaronder de fascia) ontkend, om hiermee het begrip van het menselijk bewegen te kunnen vereenvoudigen. Inmiddels zijn we het eens dat deze ontkenning een gemis is in de diagnostiek van het musculoskeletale disfuntioneren.

De cursus wordt gegeven door twee fysiotherapeuten die internationaal bekend staan om hun praktische skills en anatomie onderwijs op de snijzaal. Zij zijn expert in het verduidelijken van het begrip over ons verbindend bindweefsel en in het bijzonder de fascia.

Wil je op de wachtlijst voor onze eigen fascia cursussen op de snijzaal van het AMC? Mail dan eventjes naar dorien@fysiolinks.nl

Gerelateerde artikelen

Dry Needling bij Fysiolinks

Geef jezelf deze eenvoudig te leren en praktische skills voor in je therapeutische toolbox.

Je kunt wel 10 fysiotherapie bijscholingscursussen volgen maar dit is echt belangrijk…

Je kunt wel 10 bijscholingscursussen gevolgd hebben. Nog eens 20 verschillende oefeningen klaar hebben voor behandeltechnieken, maar als je niet kunt doordringen tot je patiënt dan heb je daar niet zoveel aan.

Meld je aan voor de dag van de fascia!

Over enkele weken staat ook de eerste 'dag van de fascia' op de planning. Top sprekers gaan op die dag letterlijk alle "Ins and Outs" van fascia demonstreren en vertellen. En jij kunt daarbij zijn!

Fysiolinks helpt je onthouden

/
Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk? Dan hebben wij een oplossing.

Nieuwe cursus bij Fysiolinks: Dry Needling

/
Geef jezelf deze eenvoudig te leren en praktische skills voor in je therapeutische toolbox.

Making Sense out of Chronic lower back pain

/
Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Fysiolinks houdt je sterk in je vak met de nieuwsbrief voor kennis en vaardigheden die écht bijblijven.