Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk? Je doet je best, maar je wordt steeds weer ingehaald door je drukke agenda en grijpt dan in jouw praktijk vaak weer terug op wat je voorheen al deed. Waardoor je vaak hetzelfde blijft doen. Daar hebben we allemaal last van!

Fysiolinks kan je echt helpen om hetgeen je leert in een cursus en datgene wat je belangrijk vindt voor je praktijk, beter te laten onthouden en toepassen. Daarmee krijg je de beste resultaten voor je patiënten.

Clinical pearls; de highlights van de cursus blijven herhalen

We hebben een voorbereiding en follow up van de cursus ontwikkeld waardoor je de clinical pearls uit de cursus echt kan toepassen in je dagelijkse praktijk om zo de beste resultaten voor je patiënten te krijgen.

Meer rendement uit je cursus halen

Het helpt je om meer rendement uit de cursus te halen en structuur te geven aan je onderzoek en behandeling die jou en je patiënten het vertrouwen geven dat je het beste doet, waardoor je patiënten nog enthousiaster worden over jou, als fysiotherapeut.

Je krijgt de nieuwste leertechnieken waaronder een digitale leeromgeving

We hebben met de nieuwste leertechnieken een cursus ontwikkeld met precies de juiste balans tussen contactonderwijs en online leren.  De cursussen bij Fysiolinks in 2020 zijn inclusief een digitale leeromgeving ter voorbereiding, een tweedaagse bijeenkomst met een expert ( 18 pnt.), een online cursus en een app die je na de cursus structuur biedt en je helpt de clinical pearls uit de cursus te herhalen en te onthouden (4 pnt).

Optionele terugkomdag

Optioneel bestaat ook de mogelijkheid een terugkomdag te volgen om casuïstiek van patiënten die de cursus betreffen te bespreken met je collega’s en de skills uit de cursus nog eens te oefenen ( 10 pnt. ) Hiermee haal je het optimale rendement uit de cursus, leer je het meest van de docent en helpen we je de kennis te onthouden en de skills toe te passen in je praktijk.