Geaccrediteerde cursussen fysiotherapie

Als je als fysiotherapeut geregistreerd wilt staan in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR), moet je aan een aantal eisen voldoen. Eén van die eisen is het behalen van 120 accreditatiepunten tijdens je registratieperiode van 5 jaar. FysioLinks biedt geaccrediteerde cursussen fysiotherapie aan, waarmee je punten kunt verdienen voor je registratie.

De geaccrediteerde cursussen van FysioLinks

FysioLinks organiseert KNGF geaccrediteerde cursussen in fysiotherapie voor fysiotherapeuten die behoefte hebben aan na- en bijscholing. De cursussen worden ontwikkeld en gegeven door praktiserende wetenschappers binnen de discipline fysiotherapie (fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, psychologen en artsen). Deze kundige docenten hebben veel ervaring in het lesgeven op hogescholen en/of universiteiten, waardoor ze je zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

  • Grote praktische relevantie
  • Actuele onderwerpen
  • KNGF/Keurmerk geaccrediteerde cursussen
  • Kleinschalig post-HBO/Ma onderwijs
  • Een digitale leeromgeving bij elke cursus

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, wordt er in kleine groepen en uitdagende werkvormen gewerkt die passen bij de praktisch ingestelde fysiotherapeut van nu. De onderwerpen in de cursussen zijn altijd up-to-date en komen voort uit de praktijk. Maar ook de theoretische benadering is belangrijk. De inhoud van de cursussen wordt daarom vaak onderbouwd met recentelijk uitgebracht wetenschappelijk onderzoek. Hierbij is het uitgangspunt dat alles wat de fysiotherapeut leert tijdens de cursus, direct toe te passen is in zijn dagelijkse werkzaamheden.

Over FysioLinks

De docenten bij FysioLinks hebben allemaal ervaring met lesgeven in fysiotherapie op universitair en/of hbo niveau. Daarnaast zijn zij vanuit talent, interesse en liefde voor het vak allen geschikt voor het post hbo en post Master nascholingsonderwijs. Doordat iedereen die bij FysioLinks werkt ook dagelijks samenwerkt met collega fysiotherapeuten, hebben ze veel kennis van en begrip voor de dagelijkse praktijk. De uitdaging die we hierbij aangaan, is de theoretische stof uit de cursus op een duidelijke manier vertalen naar het dagelijks werk van de fysiotherapeut. Daarom concentreren we ons in de cursussen niet alleen op wat nieuw is in de fysiotherapie, maar ook op een geschikte onderwijsvorm waarbij de informatie op een optimale manier wordt overgebracht op de cursisten.

16203728_l

Neem contact met ons op over de geaccrediteerde cursussen

Ben je geïnteresseerd geraakt in de geaccrediteerde cursussen fysiotherapie die FysioLinks aanbiedt? Dan kun je het aanbod bekijken op deze website. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen indien je vragen hebt, of graag meer wilt weten over een van de cursussen. Wij helpen je graag verder.