Meer rendement uit je cursus halen

Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk? Je doet je best, maar je wordt steeds weer ingehaald door je drukke agenda. Daardoor grijp je dan in jouw praktijk vaak weer terug op wat je voorheen al deed. Daar hebben we allemaal last van!

Fysiolinks kan je helpen om hetgeen je leert in een cursus, beter te laten onthouden en toepassen. Daarmee krijg je de beste resultaten voor je patiënten en haal je meer rendement uit je cursus.

Clinical pearls; de highlights van de cursus blijven herhalen

We hebben een voorbereiding en follow up van de cursus ontwikkeld.  Hierdoor kun je de clinical pearls uit de cursus echt toepassen in je dagelijkse praktijk om zo de beste resultaten voor je patiënten te krijgen.

Meer rendement uit je cursus halen

Het helpt je om meer rendement uit de cursus te halen en structuur te geven aan je onderzoek en behandeling die jou en je patiënten het vertrouwen geven dat je het beste doet.  Hierdoor worden je patiënten nog enthousiaster over jou, als fysiotherapeut.

Je krijgt de nieuwste leertechnieken waaronder een digitale leeromgeving

We hebben met de nieuwste leertechnieken een cursus ontwikkeld met precies de juiste balans tussen contactonderwijs en online leren. De cursussen bij Fysiolinks zijn inclusief:

  • digitale leeromgeving ter voorbereiding;
  • een tweedaagse bijeenkomst met een expert ( 18 pnt.);
  • een online cursus;
  • en een app die je na de cursus structuur biedt. Die app helpt je om de clinical pearls uit de cursus te herhalen en te onthouden (4 pnt).

Optionele terugkomdag

Optioneel bestaat ook de mogelijkheid een terugkomdag te volgen om casuïstiek van patiënten die de cursus betreffen te bespreken met je collega’s. Zo oefen je nog eens de skills uit de cursus. ( 10 pnt. ) Hiermee haal je het optimale rendement uit de cursus. Je leert het meest van de docent en we helpen je de kennis te onthouden en de skills toe te passen in je praktijk.

Lees meer over ons leer proces

Gerelateerde artikelen

Pertubaration oefeningen

Spring deze zomer samen met je knierevalidanten in het diepe. 

Oefentherapie bij rotator cuff rupturen

Er is steeds meer bewijs dat fysiotherapeutische revalidatie van veel rotator cuff rupturen net zo succesvol is als operatief ingrijpen.

Compilatie knie revalidatie oefeningen

Compilatie knie revalidatie oefeningen van Prof Dr Erik Witvrouw.

Fysiolinks helpt je onthouden

/
Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk? Dan hebben wij een oplossing.

Nieuwe cursus bij Fysiolinks: Dry Needling

/
Geef jezelf deze eenvoudig te leren en praktische skills voor in je therapeutische toolbox.

Making Sense out of Chronic lower back pain

/
Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk?