Meer rendement uit je cursus halen

Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk? Je doet je best, maar je wordt steeds weer ingehaald door je drukke agenda. Daardoor grijp je dan in jouw praktijk vaak weer terug op wat je voorheen al deed. Daar hebben we allemaal last van!

Fysiolinks kan je helpen om hetgeen je leert in een cursus, beter te laten onthouden en toepassen. Daarmee krijg je de beste resultaten voor je patiënten en haal je meer rendement uit je cursus.

Clinical pearls; de highlights van de cursus blijven herhalen

We hebben een voorbereiding en follow up van de cursus ontwikkeld.  Hierdoor kun je de clinical pearls uit de cursus echt toepassen in je dagelijkse praktijk om zo de beste resultaten voor je patiënten te krijgen.

Meer rendement uit je cursus halen

Het helpt je om meer rendement uit de cursus te halen en structuur te geven aan je onderzoek en behandeling die jou en je patiënten het vertrouwen geven dat je het beste doet.  Hierdoor worden je patiënten nog enthousiaster over jou, als fysiotherapeut.

Je krijgt de nieuwste leertechnieken waaronder een digitale leeromgeving

We hebben met de nieuwste leertechnieken een cursus ontwikkeld met precies de juiste balans tussen contactonderwijs en online leren. De cursussen bij Fysiolinks zijn inclusief:

  • digitale leeromgeving ter voorbereiding;
  • een tweedaagse bijeenkomst met een expert ( 18 pnt.);
  • een online cursus;
  • en een app die je na de cursus structuur biedt. Die app helpt je om de clinical pearls uit de cursus te herhalen en te onthouden (4 pnt).

Optionele terugkomdag

Optioneel bestaat ook de mogelijkheid een terugkomdag te volgen om casuïstiek van patiënten die de cursus betreffen te bespreken met je collega’s. Zo oefen je nog eens de skills uit de cursus. ( 10 pnt. ) Hiermee haal je het optimale rendement uit de cursus. Je leert het meest van de docent en we helpen je de kennis te onthouden en de skills toe te passen in je praktijk.

Lees meer over ons leer proces

Gerelateerde artikelen

Dry Needling bij Fysiolinks

Geef jezelf deze eenvoudig te leren en praktische skills voor in je therapeutische toolbox.

Je kunt wel 10 fysiotherapie bijscholingscursussen volgen maar dit is echt belangrijk…

Je kunt wel 10 bijscholingscursussen gevolgd hebben. Nog eens 20 verschillende oefeningen klaar hebben voor behandeltechnieken, maar als je niet kunt doordringen tot je patiënt dan heb je daar niet zoveel aan.

Meld je aan voor de dag van de fascia!

Over enkele weken staat ook de eerste 'dag van de fascia' op de planning. Top sprekers gaan op die dag letterlijk alle "Ins and Outs" van fascia demonstreren en vertellen. En jij kunt daarbij zijn!

Fysiolinks helpt je onthouden

/
Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk? Dan hebben wij een oplossing.

Nieuwe cursus bij Fysiolinks: Dry Needling

/
Geef jezelf deze eenvoudig te leren en praktische skills voor in je therapeutische toolbox.

Making Sense out of Chronic lower back pain

/
Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Fysiolinks houdt je sterk in je vak met de nieuwsbrief voor kennis en vaardigheden die écht bijblijven.