test

Cursus fysiotherapie

Ben jij op zoek naar de juiste nascholingscursus fysiotherapie om je kennis op niveau te houden? Wil jij je huidige kennis als fysiotherapeut op post hbo- of post Masterniveau up to date houden? Fysiolinks biedt je een cursus fysiotherapie aan waarmee je dat doet. Bij de fysiotherapie cursussen van Fysiolinks haal je accreditatiepunten fysiotherapie. Fysiolinks verzorgt voor alle cursussen accreditatiepunten voor de verschillende kwaliteitsregisters van het CKR en het Keurmerk.

De cursus fysiotherapie van Fysiolinks

Fysiolinks organiseert KNGF geaccrediteerde cursussen voor fysiotherapeuten, voor na- en bijscholing. Hierbij hebben wij als missie om collega’s samen te brengen en ze van en met elkaar te laten leren. Onze fysiotherapie cursussen worden ontwikkeld en gegeven door (inter-)nationale praktiserende wetenschappers binnen de discipline fysiotherapie (fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, psychologen en artsen). Het niveau van de docenten bij Fysiolinks garandeert een brede benadering van de klachten van het bewegingsapparaat. Onze docenten hebben allemaal ruime ervaring op de universiteit of hogescholen in de wetenschap (Phd. of hoger) en het (internationaal) overbrengen van kennis.

In de na- scholing cursussen fysiotherapie van Fysiolinks wordt in kleine groepen gewerkt in uitdagende werkvormen die passen bij de praktisch ingestelde fysiotherapeut van nu. De onderwerpen in de fysiotherapie cursussen zijn state-of-the-art en komen steeds uit de praktijk. De inhoud van de cursus fysiotherapie heeft een stevig kennisfundament en is zoveel mogelijk evidence based, waardoor je ook op het theoretisch vlak bijleert. De behandelde onderwerpen worden tijdens de cursus steeds onderbouwd door recent en relevant onderzoek. Het uitgangspunt is steeds dat datgene dat geleerd is tijdens de fysiotherapie cursussen direct toe te passen is voor de fysiotherapeut in zijn dagelijkse praktijk.

Fysiolinks verzorgt voor al zijn nascholing cursussen fysiotherapie accreditatiepunten voor de verschillende kwaliteitsregisters van het CKR en het Keurmerk fysiotherapie.

Over Fysiolinks

Fysiolinks is een organisatie die geaccrediteerde nascholing cursussen organiseert voor fysiotherapeuten. De organisaties bestaat inmiddels 10 jaar en heeft inmiddels al meer dan 1000 collegae kunne helpen bij het updaten van hun kennis in de fysiotherapie en het verkrijgen van accreditatie punten hiervoor. Bij het fysiolinks staat het van en met elkaar leren in kleine groepen voorop. De cursist moet zich welkom voelen in de cursus zijn kennis te verijken en te delen met andere collegae. Een groep van 25 fysiotherapeuten bezit gemiddeld ook zo’n 500 jaar werkervaring die ook zeer waardevol is. De docenten in de cursussen fysiotherapie van Fysiolinks zijn allen afkomstig uit het onderwijs in fysiotherapie (universitair en/of hbo). Daarnaast zijn zij vanuit talent, interesse en liefde voor het vak allen geschikt voor het post hbo en post Master nascholingsonderwijs. Door deze samenstelling van verschillende (onderwijs)achtergronden vullen zij elkaar aan en hebben zij een brede kijk op de manier waarop mensen bewegen. Ook blijven zij in contact met de realiteit en het praktisch deel van fysiotherapie door hun werk met patiënten en in het onderwijs. Doordat iedereen die bij Fysiolinks werkt ook dagelijks samenwerkt met collega fysiotherapeuten hebben we veel kennis van en begrip voor de dagelijkse praktijk. De uitdaging die we daarbij aangaan is de stof uit de cursus op een duidelijke manier te vertalen naar het dagelijks werk van de fysiotherapeut. Daarom concentreren we ons in de fysiotherapie cursussen naast wat nieuw is in de fysiotherapie ook op de meest geschikte onderwijsvorm voor een optimale transfer van deze informatie.

Vragen over de cursus fysiotherapie?

Ben jij op zoek naar de juiste cursus fysiotherapie om te volgen? Zoals je hebt gelezen biedt Fysiolinks een cursus op jouw niveau aan en daarvoor kun jij je aanmelden. Heb je een vraag of opmerking over de cursus, over ons of een geheel andere vraag? Neem dan contact met ons op om deze te stellen, dan komen wij met een passend antwoord bij je terug.