Fysiolinks maakt je sterker in je vak

Onze missie

Wij moedigen je aan de beste te zijn. Met een relevante selectie aan kennis en een uniek leerproces.

Jij bent een doener, fanatiek en kritisch over kennis. Je wilt de beste zijn in je vak. Wij moedigen je aan. Met een relevante selectie aan informatie, hoge kwaliteit KNGF geaccrediteerde cursussen, de beste docenten een vernieuwend leerproces. Met de ideale mix tussen online leren en contact onderwijs (blended learning) brengen we wetenschap en praktijk samen: leren en doen. Voor nieuwe kennis en vaardigheden die écht bijblijven. Zo leer je samen meer en sta je sterker in je vak!

Wij verbinden kennis aan de praktijk

Het Fysiolinks team

Het is ruim 15 jaar geleden dat Bob ter Reehorst de eerste post HBO/MA-nascholingscursus organiseerde. Als docent aan de Hogeschool voor Fysiotherapie, volgde Bob de nieuwste kennis en behandelmethodes op de voet. Dit inspireerde hem, het gaf hem energie en plezier in zijn werk als praktiserend fysiotherapeut. Dit gunde hij zijn collega’s ook. Inmiddels zijn we bij Fysiolinks uitgegroeid tot een gepassioneerd team die nog steeds dezelfde energie en het plezier willen brengen via nieuwe kennis.

Bij Fysiolinks verbinden we kennis met de praktijk, samen met ambitieuze cursisten, ervaren docenten en experts – uit binnen- en buitenland. Samen leren – met én van elkaar. Met behulp van de nieuwste technologieën en een vernieuwende manier van leren – blended learning. Met Fysiolinks blijft alles in beweging: wij, jij, je patiënten én de liefde voor je vak!