test

Privacy statement

Privacyverklaring Fysiolinks

Fysiolinks is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Fysiolinks verstrekt.

Fysiolinks
Kleine Houtsstraat 117 R
2011 DL Haarlem
info@fysiolinks.nl
0850685290

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website https://fysiolinks.nl , maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje naar info@fysiolinks.nl.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van Fysiolinks laat je (persoons)gegevens achter. Fysiolinks vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld gegevens over een cursus te kunnen sturen; Je achternaam en geboortedatum hebben we bijvoorbeeld nodig om de punten te registreren bij het CKR (KNGF/Keurmerk Fysiotherapie).

Welke persoonsgegevens Fysiolinks verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan downloaden van filmpjes, presentaties of het delen van artikelen, E-book aanvragen en aan de cursussen die je bij ons volgt.
• voornaam
• achternaam
• geslacht
• nationaliteit
• mailadres
• telefoonnummer
• adresgegevens
• geboortedatum
• geboorteplaats
• KNGF/ Keurmerk nr.
• Register
• inloggegevens
• informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
• technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies en gegevens over jouw activiteiten op onze website
Doeleinden

Fysiolinks verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden;

• zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
• om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
• om jou accreditatie en register punten te kunnen invoeren bij het CKR
• om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
• voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
• om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
• om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren
Fysiolinks is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Fysiolinks heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Fysiolinks ongewild over gegevens van jouw kind? Neem dan contact op met info@fysiolinks.nl om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

Fysiolinks bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn [bewaartermijn] Google Analytics bewaarT gegevens standaard 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.

Fysiolinks bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan worden jou gegevens direct uit het mail programma verwijderd.

Persoonsgegevens delen met derden

Fysiolinks verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Fysiolinks gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de lregistratie van je accreditatie punten voor cursussen die je bij ons volgt

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Fysiolinks in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Fysiolinks voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Fysiolinks gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Fysiolinks jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en cursussen die je al hebt gevolgd.

Bij jouw eerste bezoek aan https://fysiolinks.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Fysiolinks gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

Je kan je toestemming op de cookie-pagina maak hier een link van altijd Op die pagina staat ook het volledige overzicht met de cookies die Fysiolinks gebruikt. Hier alleen een korte toelichting.

Functionele of technische cookies
Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies
Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Fysiolinks hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

ALINEA ALLEEN INVOEGEN ALS JE IP-MASKING HEBT GEACTIVEERD
Toch maakt Fysiolinks voor de zekerheid gebruik van IP-masking. Google Analytics verwijdert de laatste cijfers van IP-adressen voordat deze worden gebruikt en opgeslagen. De gegevens komen dus niet terecht bij Google.

Marketing of tracking cookies Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
Mailchimp
Fysiolinks gebruikt Mailchimp voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een e-book aanvraagt, komen je gegevens terecht bij Mailchimp.
Mailchimp houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet Mailchimp bijv. of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Social media
De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers https://fysiolinks.nl bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt Fysiolinks cookies. Fysiolinks heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van Fysiolinks, stuur dan een e-mail info@fysiolinks.nl
Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@fysiolinks.nl.

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Fysiolinks de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, info@fysiolinks.nl . Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Fysiolinks.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Haarlem, 25 mei 2018