terug

prof. dr. Anju Jaggi

Over Anju Jaggi, schouder specialist bij Fysiolinks

Anju Jaggi heeft een passie voor het constant verbeteren van de behandeling van moeilijke schouderklachten en promotie van de fysiotherapie en revalidatie van de schouder. Zij heeft als fysiotherapeute sinds 17 jaar een leidende rol bij onderzoek naar de verbetering van de behandeling van complexe schouder pijn en instabiliteit bij het: Royal National Orthopaedic Hospital (RNOHT).

Internationale lezingen en voordrachten

Anju geeft internationale lezingen en gaf verschillende wetenschappelijke voordrachten. Zij heeft een ere doctoraat aan University College London (UCL) en is ex presidente van de European Society of Shoulder and Elbow Rehabilitation (EUSSER). Na haar bestuurlijke rol in the British Shoulder & Elbow Society Education committee is zij daar ook nog steeds een actief lid.

Onderzoek en publicaties van Anju Jaggi

Anju publiceert artikelen op het gebied van motorische controle van de schouder en geeft leiding aan het ‘dubbel blind, placebo RCT’ naar a-traumatische schouder instabiliteit.

Wat andere cursisten zeggen over de cursus van Anju Jaggi

“Ik ben echt heel tevreden en enthousiast over deze schouder cursus van Anju Jaggi! Heb antwoorden gekregen op mijn vragen en vooral enorm veel zin om me verder te bekwamen in de behandeling van de schouder.”

“Anju Jaggi was in staat goed schouderproblemen te ontleden en dilemma’s en oplossingen te delen en duidelijk te maken. Twee prettige dagen waardoor in de praktijk weer met frisse blik nieuwe kennis geïntroduceerd kan worden.”

Fysiolinks cursussen door prof. dr. Anju Jaggi

Tweedaagse cursus (KRF 19pt) helpt je klachten van de schoudergordel beter te begrijpen door te focussen op het beïnvloeden van de motorische controle.
Hotel Almere van der Valk
12/05/2023
€579 / 2 opeenvolgende lesdagen
(incl. digitale leeromgeving, hand-outs en lunch)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Fysiolinks houdt je sterk in je vak met de nieuwsbrief voor kennis en vaardigheden die écht bijblijven.