OVER ONS

SAMEN DE BESTE ZIJN

BOB TER REEHORST

MANAGING DIRECTOR FYSIOLINKS

Het begin van Fysiolinks is 10 jaar geleden ontstaan met Bob ter Reehorst. Als praktiserend fysiotherapeut gaf hij deeltijd les op de Hogeschool voor Fysiotherapie. Daar herontdekte hij opnieuw de kennis achter alles wat vrijwel vanzelfsprekend leek in de praktijk.

''Het ontdekken van nieuwe kennis en behandelmethodes inspireerde mij enorm en gaf mij veel extra plezier in mijn werk als fysiotherapeut. Dit wilde ik ook graag delen met mijn collega's.''

Inmiddels heeft Bob ruim 30 jaar ervaring als fysiotherapeut, waarvan bijna 20 jaar in het onderwijs en 10 jaar met het organiseren van Fysiotherapie nascholingscursussen met Fysiolinks.

Het verbinden van kennis aan de praktijk is het doel bij Fysiolinks. De docenten zijn specialisten met kennis en wetenschap over een onderwerp uit de praktijk met, vaak internationale, ervaring in het onderwijs. De docenten komen van overal ter wereld en de cursussen worden zó georganiseerd, dat ook de docenten kunnen leren van de ervaring van de groep cursisten.

Fysiolinks biedt sinds 12 jaar post HBO/Ma nascholingscursussen aan voor fysiotherapeuten en heeft 3000 tevreden klanten. Wij vinden leren leuk en houden van ons vak.

Onze docenten zijn specialisten met wetenschap uit de praktijk en hebben internationale ervaring in het onderwijs. De leeromgeving die Fysiolinks creëert voor, tijdens en na de cursus is erop gericht om van en met elkaar te leren.

Wij willen samen de beste zijn!

 

Bob ter Reehorst

Fysiolinks

Bob ter Reehorst

‘’Een feest om zo met je vak bezig te mogen zijn; het is kwaliteit, innovatie en verbinden van de internationale kennis in de fysiotherapie. Daarnaast is het ook een uitdaging om in een snel veranderende wereld, gewoon jezelf te blijven en te blijven doen waar we goed in zijn.’’

accreditatie Fysio cursus

WAT WE DOEN

Wij organiseren KNGF geaccrediteerde cursussen fysiotherapie. Fysiolinks heeft als missie om fysiotherapeuten met liefde voor het vak bij elkaar te brengen en van elkaar te laten leren door middel van cursussen fysiotherapie. De nascholing fysiotherapie cursussen worden ontwikkeld en gegeven door specialisten in het betreffende onderwerp van de cursus. Dit garandeert een brede benadering van de klachten van het bewegingsapparaat. Daarbij hebben de docenten bij Fysiolinks allemaal ruime leservaring op universiteit en/of hogescholen.

Samen de beste zijn

WERKWIJZE FYSIOLINKS

KLEINE GROEPEN

Bij de cursus fysiotherapie wordt er bij Fysiolinks in kleine groepen gewerkt in uitdagende werkvormen die passen bij de praktisch ingestelde fysiotherapeut. Het maximaal aantal deelnemers per cursus is 25.

STATE OF THE ART 

De onderwerpen in de fysio cursussen zijn zeer actueel. De inhoud van de cursus fysiotherapie heeft een stevig kennisfundament en de onderwerpen zijn zoveel mogelijk onderbouwd met recent onderzoek.

PRAKTIJK GERICHT

Het uitgangspunt tijdens onze geaccrediteerde cursussen fysiotherapie: Alles dat wordt geleerd tijdens de nascholing is direct toepasbaar, voor de praktiserende fysiotherapeut, in de dagelijkse praktijk.

DOCENTEN

Voor de geaccrediteerde cursussen fysiotherapie werkt Fysiolinks samen met docenten met verschillende achtergronden. De docenten komen uit het binnen- en buitenland en hebben ruime ervaring in het onderwijs fysiotherapie (Universitair/HBO). Ze zijn vanuit talent, interesse en liefde voor het vak fysiotherapie allen geschikt voor het post HBO en post Master onderwijs. Onze docenten hebben een brede kijk op het menselijk bewegen en hebben naast hun werk in het onderwijs veel ervaring vanuit hun werk met patiënten.

Iedere docent die bij FysioLinks les geeft werkt dagelijks samen met collega fysiotherapeuten en heeft daardoor veel kennis van en begrip voor de dagelijkse praktijk. De uitdaging die we tijdens elke accreditatie cursus aangaan is; de stof uit de cursus direct transformeren naar het dagelijks professioneel handelen van de fysiotherapeut. Daarom concentreren we ons in de nascholing fysiotherapie naast wat nieuw is ook op de meest geschikte onderwijsvorm voor een optimale link naar de praktijk.

MEER ONTDEKKEN?

Ook op zoek naar nascholing voor fysiotherapie? Fysiolinks verzorgt voor alle cursussen fysiotherapie accreditatiepunten voor de verschillende kwaliteitsregisters van het CKR. Bekijk in onze cursuskalender welke cursussen waar en wanneer worden aangeboden.

CIJFERS OM TROTS OP TE ZIJN

CURSUSSEN

Fysolinks heeft niet alleen ervaren docenten, wij zijn zelf ook ervaren als het gaat om het organiseren van geaccrediteerde curssusen fysiotherapie daarnaast blijven wij constant ons cursusaanbod vernieuwen.

PROCENT AANBEVELING

Meer dan 1000 fysiotherapeuten hebben inmiddels een of meerdere geacrediteerde cursussen fysiotherapie bij ons gevolgd.  De vrijwel unanieme aanbeveling van onze cursisten, naast de erkenning van het genootschap voor fysiotherapeuten, maakt Fysiolinks de beste keus voor jouw bij-en nascholing fysiotherapie.

CURSUS BEOORDELINGEN

Na elke geacctrediteerde fysiotherapie cursus vragen wij onze deelnemers naar hun ervaring en feedback. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze cursussen. Klik hier voor alle beoordelingen.

Klaar voor je volgende 
Fysiolinks Cursus?