test

OVER ONS

Koninklijk Nederlands genootschap voor fysiolinks

SAMEN DE BESTE ZIJN
FYSIOLINKS

WAT WE DOEN

Wij organiseren KNGF geaccrediteerde cursussen fysiotherapie. Fysiolinks heeft als missie om fysiotherapeuten met liefde voor het vak bij elkaar te brengen en van elkaar te laten leren door middel van cursussen fysiotherapie. De nascholing fysiotherapie cursussen worden ontwikkeld en gegeven door specialisten in het betreffende onderwerp van de cursus. Dit garandeert een brede benadering van de klachten van het bewegingsapparaat. Daarbij hebben de docenten bij Fysiolinks allemaal ruime leservaring op universiteit en/of hogescholen.

accreditatie cursus fysiotherapie samenwerking

WERKWIJZE FYSIOLINKS

KLEINE GROEPEN

Bij de cursus fysiotherapie wordt er bij Fysiolinks in kleine groepen gewerkt in uitdagende werkvormen die passen bij de praktisch ingestelde fysiotherapeut. Het maximaal aantal deelnemers per cursus is 25.

STATE OF THE ART 

De onderwerpen in de fysio cursussen zijn zeer actueel. De inhoud van de cursus fysiotherapie heeft een stevig kennisfundament en de onderwerpen zijn zoveel mogelijk onderbouwd met recent onderzoek.

PRAKTIJK GERICHT

Het uitgangspunt tijdens onze geaccrediteerde cursussen fysiotherapie: Alles dat wordt geleerd tijdens de nascholing is direct toepasbaar, voor de praktiserende fysiotherapeut, in de dagelijkse praktijk.

WIE WIJ ZIJN

Voor de geaccrediteerde cursussen fysiotherapie werkt Fysiolinks samen met docenten met verschillende achtergronden. De docenten komen uit het binnen- en buitenland en hebben ruime ervaring in het onderwijs fysiotherapie (Universitair/HBO). Ze zijn vanuit talent, interesse en liefde voor het vak fysiotherapie allen geschikt voor het post HBO en post Master onderwijs. Onze docenten hebben een brede kijk op het menselijk bewegen en hebben naast hun werk in het onderwijs veel ervaring vanuit hun werk met patiënten.

Iedere docent die bij FysioLinks les geeft werkt dagelijks samen met collega fysiotherapeuten en heeft daardoor veel kennis van en begrip voor de dagelijkse praktijk. De uitdaging die we tijdens elke accreditatie cursus aangaan is; de stof uit de cursus direct transformeren naar het dagelijks professioneel handelen van de fysiotherapeut. Daarom concentreren we ons in de nascholing fysiotherapie naast wat nieuw is ook op de meest geschikte onderwijsvorm voor een optimale link naar de praktijk.

Klaar om meer te ontdekken?

Ook op zoek naar nascholing voor fysiotherapie? Fysiolinks verzorgt voor alle cursussen fysiotherapie accreditatiepunten voor de verschillende kwaliteitsregisters van het CKR. Bekijk in onze cursuskalender welke cursussen waar en wanneer worden aangeboden.

Nummers om trots op te zijn

CURSUSSEN

Fysolinks heeft niet alleen ervaren docenten, wij zijn zelf ook ervaren als het gaat om het organiseren van geaccrediteerde curssusen fysiotherapie daarnaast blijven wij constant ons cursusaanbod vernieuwen.

PROCENT AANBEVELING

Meer dan 1000 fysiotherapeuten hebben inmiddels een of meerdere geacrediteerde cursussen fysiotherapie bij ons gevolgd.  De vrijwel unanieme aanbeveling van onze cursisten, naast de erkenning van het genootschap voor fysiotherapeuten, maakt Fysiolinks de beste keus voor jouw bij-en nascholing fysiotherapie.

CURSUS BEOORDELINGEN

Na elke geacctrediteerde fysiotherapie cursus vragen wij onze deelnemers naar hun ervaring en feedback. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze cursussen. Klik hier voor alle beoordelingen.

Klaar voor je volgende 
Fysiolinks Cursus?