Zijn alle cursussen van Fysiolinks geaccrediteerde cursussen fysiotherapie?

Ja, bij de fysiotherapie cursussen van Fysiolinks haal je accreditatiepunten fysiotherapie voor het KRF in verschillende registers. Fysiolinks verzorgt voor alle cursussen accreditatiepunten bij de verschillende kwaliteitsregisters van het CKR en het Keurmerk.

Bovendien kun je bij Fysiolinks gemiddeld meer accreditatiepunten halen met een cursus. Fysiolinks ontwikkelde namelijk een uniek leerproces: blended learning, waarin kennis en praktijk samen worden gebracht en informatie en oefening worden herhaald. Met E-learning herhaalmodules en een (optionele) terugkomdag haal jij meer uit je cursus.  Wanneer je alle onderdelen volgt, kun je tot wel 36 accreditatiepunten ontvangen voor 1 cursus!

 

 

Gerelateerde artikelen

Casus complexe heupklachten: de zogeheten ‘black box’

Het heup- en liesgebied wordt vaak beschouwd als een "black box" vanwege de complexe anatomie en overlappende pijnpatronen. Leer meer van deze casus »

Explain Pain webinar – Verwachtingen over therapie

MSc Bart van Buchem vertelt in deze gratis webinar hoe je als fysiotherapeut invloed kunt uitoefenen op het proces van de verwachtingen van het herstel bij chronische pijn »

De sleutel tot efficiënt hardlopen: Ontdek de kracht van loopanalyses

Leer welke aspecten bij een loopanalyse van de geblesseerde atleet worden geobserveerd en beoordeeld. Zo pak je dit aan »

Fysiolinks helpt je onthouden

/
Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk? Dan hebben wij een oplossing.

Nieuwe cursus bij Fysiolinks: Dry Needling

/
Geef jezelf deze eenvoudig te leren en praktische skills voor in je therapeutische toolbox.

Making Sense out of Chronic lower back pain

/
Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Fysiolinks houdt je sterk in je vak met de nieuwsbrief voor kennis en vaardigheden die écht bijblijven.