Hoeveel accreditatiepunten ontvang ik voor de cursus?

Je kunt tot wel 36 accreditatiepunten ontvangen voor 1 cursus. Fysiolinks ontwikkelde namelijk een uniek leerproces: blended learning, waarin kennis en praktijk samen worden gebracht en de informatie plus de oefeningen worden herhaald. Met E-learning herhaalmodules en een (optionele) terugkomdag haal jij meer uit je cursus. Om alles uit je cursus te halen ziet het leerproces er als volgt uit:

  1. Een sterke start. In onze digitale leeromgeving ontdek je welke lesstof en nieuwe kennis uit de wetenschap aan bod zullen komen tijdens de cursus. Zo kun je je optimaal voorbereiden op de cursusdagen, om het beste uit je nascholing te halen.
  2. De tweedaagse cursus. Tijdens de tweedaagse cursus krijg je les van energieke, hoogopgeleide en ervaren docenten – die zelf dagelijks in de praktijk actief zijn. Relevante informatie, denken en doen samengebracht. In een inspirerende omgeving, samen met een kleine groep fysio collega’s. Waarde: + 18 accreditatie punten voor het KRF.
  3. Nascholing altijd bij de hand. Met onze gratis e-Learning herhaal modules kun je de Clinical Pearls na de cursus nogmaals doornemen – in je eigen tempo, wanneer en waar je wilt. Deze herhaling zorgt ervoor dat de nieuwe kennis je écht bijblijft en je deze optimaal toe kunt passen in de praktijk. Waarde: + 4 extra accreditatie punten voor het KRF.
  4. Optimaliseer je kennis en skills. Tijdens een (optionele) terugkomdag bespreek je verschillende ervaringen en relevante ingebrachte casuïstiek met je collega’s. De lesstof wordt herhaald en de vaardigheden uit de cursus worden opnieuw geoefend. Waarde:+ 14 accreditatie punten voor het KRF.

Gerelateerde artikelen

Webinar – Behandeling tenniselleboog door PhD Val Jones

In deze gratis webinar vertelt Val Jones je alles over de tenniselleboog en hoe je deze kunt behandelen. Leer er meer over in deze gratis webinar »

Dit zijn de bepalende factoren voor dynamische stabiliteit bij hardlopen

Wat hebben een soepele lichaamstorsie, voldoende heupmobiliteit, het vermogen om het bekken te beheersen, de voetproprioceptie en enkelcontrole met elkaar gemeen? »

Webinar – Return tot play criteria bij hamstringletsel en VKB-reconstructies met prof. dr. Erik Witvrouw

Prof. dr. Erik Witvrouw bespreekt in deze gratis webinar hoe je de terugkeer naar sport kunt beïnvloeden »

Fysiolinks helpt je onthouden

/
Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk? Dan hebben wij een oplossing.

Nieuwe cursus bij Fysiolinks: Dry Needling

/
Geef jezelf deze eenvoudig te leren en praktische skills voor in je therapeutische toolbox.

Making Sense out of Chronic lower back pain

/
Heb je ooit al eens een cursus gevolgd en geworsteld met het integreren van de inhoud in je praktijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Fysiolinks houdt je sterk in je vak met de nieuwsbrief voor kennis en vaardigheden die écht bijblijven.