KNGF cursus fysiotherapie bij FysioLinks

Fysiotherapeuten die bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) geregistreerd willen staan, moeten aan een aantal eisen voldoen. Een van die eisen is het behalen van 120 accreditatiepunten tijdens je registratieperiode van 5 jaar. Bij FysioLinks kun je een tweedaagse KNGF cursus fysiotherapie volgen, waarmee je 18 accreditatiepunten verdient.

Een KNGF cursus fysiotherapie volgen?

De cursussen die wij bij FysioLinks geven zijn geaccrediteerd door de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en hierdoor geschikt voor iedere professionele fysiotherapeut die nog accreditatiepunten voor fysiotherapie moet verdienen. Onze missie is om collega’s met liefde voor het vak bij elkaar te brengen en van elkaar te laten leren binnen een kleine groep met aandacht voor elkaar. De cursussen worden daarom ontwikkeld en gegeven door specialisten in hun onderwerp. De docenten van FysioLinks hebben allemaal veel ervaring opgedaan op hogescholen en/of universiteiten en weten daarom op welke manier ze hun kennis het beste kunnen overbrengen tijdens de KNGF cursus fysiotherapie.

  • Grote praktische relevantie
  • Actuele onderwerpen
  • KNGF/Keurmerk geaccrediteerde cursussen
  • Kleinschalig post-HBO/Ma onderwijs
  • Een digitale leeromgeving bij elke cursus

Bij FysioLinks wordt voor de KNGF cursus fysiotherapie in kleine groepen gewerkt en in uitdagende werkvormen die passen bij de praktisch ingestelde fysiotherapeut van nu. De onderwerpen in de cursussen komen voort uit de praktijk en zijn state-of-the-art. Maar ook de theoretische benadering vinden we belangrijk. De inhoud van de cursussen wordt daarom vaak onderbouwd met recente en relevante wetenschappelijke onderzoeken. Hierbij vinden we het belangrijk dat de fysiotherapeut de kennis vanuit de KNGF cursus fysiotherapie direct toe kan passen in zijn dagelijkse werkzaamheden.

De docenten van FysioLinks

De docenten bij FysioLinks hebben allemaal ervaring met lesgeven op het gebied van fysiotherapie op Universitair en/of hbo niveau. Verder zijn ze vanuit interesse, talent en liefde voor het vak geschikt voor het post hbo en post Master nascholingsonderwijs. Maar ook de dagelijkse praktijk blijft een belangrijk aspect. Iedereen die bij FysioLinks werkzaam is, staat dagelijks in contact met collega fysiotherapeuten, waardoor we op de hoogte blijven van wat er in de praktijk gebeurd. De uitdaging die we hierbij aangaan is de theoretische stof uit de KNGF cursus fysiotherapie op een begrijpelijke manier te vertalen naar het dagelijks werk van de fysiotherapeut. Daarom concentreren we ons in de cursussen niet alleen op wat nieuw is in de fysiotherapie, maar ook op een geschikte onderwijsvorm waarbij de informatie op een optimale manier wordt overgebracht op de cursisten.

16203728_l

Bekijk de cursuskalender

Zou je ook graag een nascholingscursus fysiotherapie KNGF volgen? Bekijk dan het aanbod in onze cursuskalender. Hier vind je meer informatie over de specialisatie, de dagen waarop de cursussen worden gegeven, de locatie en de bijbehorende kosten. Ook kun je je direct aanmelden voor de cursus. Heb je nog vragen over één van de cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.