terug

Jeroen Alessie

Over docent Jeroen Alessi – Bindweefselexpert bij Fysiolinks

Ervaren senior docent met een bewezen geschiedenis in het  werken in het hoger onderwijs, momenteel werkzaam bij Avans University. Sterke onderwijsprofessional met twee diploma’s  één van de Universiteit Twente en één van de Avans Hogeschool.  Zijn belangrijkste vakgebied is bindweefsel, fysiologie, neurorevalidatie, motorisch leren, fysiologie en biomechanica.

Onderzoek & publicaties van Jeroen Alessi

Hij is Co-auteur van verschillende boeken en wetenschappelijke artikelen en werkt momenteel aan het standaardwerk 'Dynamica van het menselijk bindweefsel' als eerste auteur. Recent doet hij onderzoek naar de ontwikkeling van het puberbrein en de invloed daarvan op leer-strategieën

Jeroen Alessi als veelgevraagd spreker.

Jeroen is key note speaker op congressen en nascholingen voor de onderwerpen bindweefsel en fysiologie.
 

Jeroen Alessi als jouw docent

Jeroen Alessi inspireert en is altijd op zoek naar de manier waarop hij zijn kennis op de beste manier kan overdragen. Naast lesgeven ontwerp en ontwikkel hij educatieve multimedia-rijke inhoud die wordt gebruikt in het curriculum voor fysiotherapie. voorbeelden zijn: Interactieve e-books, Digitale lezingen & kennisclips, Video-ondersteunende omgevingen en animaties.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Fysiolinks houdt je sterk in je vak met de nieuwsbrief voor kennis en vaardigheden die écht bijblijven.